อาหารอร่อย (smakelijk eten!)

In 2013 zijn wij, Bezorgrestaurant Sawadee begonnen met twee personen. Nu bijna zes jaar later hebben we een professioneel team in de keuken en bezorgen we onze verse Thaise maaltijden door de hele stad met zes verschillende voertuigen. Of het nou de elektrische fiets is of de auto of scooter, overal zie je het kenmerkende logo van Sawadee!


Vers en veel is ons motto. Een concept dat veel mensen hebben ontdekt en blijven waarderen. Ook veel bedrijven behoren tot onze klantenkring, een verse gezonde maaltijd is immers heel belangrijk als er langer gewerkt moet worden.

“Vers en veel is ons motto.”

Sawadee heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de sterk groeiende bezorgmarkt in de stad Groningen. Wij doen iedere dag ons uiterste best om dat zo te houden.

Beoordelingen en awards

Sawadee heeft de afgelopen jaren verschillende awards in de wacht gesleept en krijgt uitstekende beoordelingen van klanten. We zijn al vier jaar achtereen verkozen tot beste Thaise bezorgrestaurant van Groningen en in 2015 zelfs tot beste bezorgrestaurant van Groningen. 

“..al 4 jaar achter elkaar verkozen tot beste Thaise bezorgrestaurant van Groningen”